Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win een Google Home Speaker t.w.v. € 149

27/03/2019 Geld besparen, Gratis Wedstrijden
google home speaker

Wil jij je huis ook slimmer en duurzamer maken?  Dat kan! Met ENGIE bespaar je daarnaast op je maandelijkse energiekosten en maak je kans op een Google Home Speaker t.w.v. € 149.

De Google Home Speaker is een smart home product die je eenvoudig kunt bedienen met je stem. De Google Assistant voert de gegeven opdracht voor je uit of geeft antwoord op een vraag die je stelt. En dat allemaal vanuit je luie stoel. Bellen, de wekker zetten, een agendapunt toevoegen… het kan allemaal, eenvoudig en snel! Ervaar nu zelf alle mogelijkheden die dit technisch hoogstandje heeft te bieden.

ENGIE maakt zonnestroom beschikbaar dat wordt opgewekt bij de Kipster-boerderij in Limburg. Bij Kipster is een natuurlijke bosrijke omgeving gecreërd, waarin de kippen zich vrij kunnen bewegen. Hiermee zijn zij milieu-,mens- én diervriendelijk. Goed bezig!

Weet jij alle paaseieren te vinden op de Kipster-boerderij? Als jij het goede antwoord weet te geven maak je direct kans op deze slimme en duurzame speaker!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een Google Home Speaker

Zoek de paaseieren en win!
Meer wetenMeedoen

Gratis hotelbon + huurauto

Het perfecte weekendje weg!
Meer wetenMeedoen

Gratis tarotlezing

Online en vrijblijvend!
Meer wetenAanvragen

Gratis Detectives magazine

Cadeautje van KRO-NRCV!
Meer wetenDoe mee